Verhuizen naar de Achterhoek deel 5

Vorige keer beloofde ik het vervolg de week erop maar jeetje wat lijkt dit een oneindig verhaal te worden. Ik vertelde jullie dat we begin Januari de zoveelste afwijzing hadden gehad. Maar ik ben ik niet als ik me daar gewoon bij zou neerleggen, ik besloot het nog 1 kans te geven voordat we naar de rechter zouden stappen. Ik zocht het hoger op! Ik schreef een echte brief met verschillende bijlages om het gehele verloop op een rij te zetten en waarom wij het idee hadden dat er echt wel mogelijkheden zijn. Ik richtte mijn brief aan de team leider van de afdeling verhuur en bracht hem persoonlijk.

Vanwege de corona mocht ik alleen het gebouw niet in en maakte ik een foto als bewijsmateriaal. 😏 Dit deed ik op 21 Januari. Nu konden ze gewoon niet meer om ons heen. Onze zaak is naar mijn idee te bijzonder, 1 uit een miljoen.

En toen begon het wachten weer…. Omdat ik na al die maanden moeite had om nog op een aardige manier te kunnen communiceren met de woon maatschappij en we onze zaak niet in gevaar wilde brengen spraken we af dat mijn ruilmaatje het contact zou onderhouden. Na 2 weken wachten nam ze contact op met pré wonen of de brief bij de goede afdeling terecht was gekomen dit was gelukkig het geval en het stond zelfs al in het dossier. Er werd ons verteld dat ze die maandag erna contact op zouden nemen.

Ondertussen hangen mijn wallen op mijn knieën, ben ik lusteloos en vooral erg moe van deze slopende zaak. Inmiddels was het alweer bijna eind februari en werden we nog steeds naar in de wacht gezet.

En toen helemaal eind februari kregen we een telefoontje dat we 8 Maart het verlossende woord zouden krijgen. Die laatste week heb ik geen oog dicht gedaan. Het weekend was slopend en maandag heb ik mijn telefoon op maximum volume gezet en ik verloor hem geen seconde uit het oog!

En wat denk je? Kregen we een telefoontje….

Tegen 17 uur hadden we nog steeds niks gehoord. Mijn ruil maatje belde naar pré wonen maar de desbetreffende persoon was er niet. En dus lieten ze ons weer wachten…

Of toch niet?

Benieuwd hoe nu verder? Blijf ons dan vooral volgen want ik neem jullie graag mee in ons avontuur. Enne geef je ons bericht op insta even een like? Dat zou ik enorm waarderen. 🤗😘

Plaats een reactie