Verhuizen naar de Achterhoek: de ontknoping.

Na het einde van het vorige blog dacht ik echt dat het wel voor iedereen duidelijk was. Maar niets was minder waar, ik hield jullie blijkbaar nog steeds in spanning.

Maar nu zal ik het uitgebreid vertellen, na het laatste appje om 17 uur met mijn ruilmaatje heb ik de telefoon weg gelegd en heb ik dus om iets voor 18 uur alle appjes en alle oproepen gemist. Om iets voor 18 uur die maandag hebben ze toch gebeld om het grote nieuws te vertellen. Ze hadden een beslissing gemaakt. En vonden onze situatie eigenlijk zo bijzonder en wilde toch graag meewerken om beide partijen een ander leven te gunnen. En ik kan nu dus eindelijk van de daken schreeuwen:

WIJ GAAN VERHUIZEN NAAR DE ACHTERHOEK!!!!

Ik moet eerlijk zeggen dat het allemaal echt wel even in moest zinken. Ik kon op dat moment eigenlijk niet eens blij zijn. Ik geloofde het ook gewoon echt niet. Na al die tijd, al die moeite en al die stress was ik het vertrouwen echt kwijt.

Ik probeerde op dat moment wel meteen mijn ouders te bellen en mijn broer maar niemand nam op. Daar stond ik dan in de woonkamer met mijn telefoon, ik had net gehoord dat mijn leven echt kompleet zou gaan veranderen en ik kon het met niemand delen. Best heel raar.

Nu 3 weken later is het meer ingezonken en geloof ik echt dat het gaat gebeuren. Er is echt een enorme last van me afgevallen de stress en onzekerheid is weg en ik voel me steeds meer weer mezelf.

Nu begint de volgende stress! De verhuis stress, maar goed nu weet ik waar ik het voor doe. Gelukkig verhuizen we pas als Sam dit schooljaar heeft afgemaakt. Om precies te zijn 16/17 Juli. Dus we hebben nog 3 maanden.

Als jullie het leuk vinden neem ik jullie mee in het hele proces. En ik kan natuurlijk ook echt alle tips en hulp gebruiken. Dus spam me vooral met jullie ideeën en tips!

Plaats een reactie