Wat ik vergat in te pakken..

Je kent het wel, je gaat op vakantie en eenmaal op je bestemming kom je er achter dat je van alles vergeten bent.
Ik had dat deze vakantie natuurlijk ook weer. Dus hier mijn vergeten vakantie boodschappen.

Thuis scrub ik mijn gezicht elke dag onder douche en na een paar dagen hier kon je echt zien dat ik dat dus niet had meegenomen. Dus gelukkig was er een action in de buurt en kocht ik mijn favo gezichts scrub. (nummer 1 ) Echt een aanrader trouwens, kost ook maar 1,59 geloof ik. Bij de action werd ik trouwens ook verleid tot het wenkbrauwen setje. Niet nodig op vakantie maar wel heel handig.
Ook vergat ik mijn anti klit spray maar vond bij de action voor heel weinig deze conditioner ( nummer 2 ), en ik kan je zeggen , dat is een blijvertje. Het ruikt echt super lekker en mijn haar wordt heel zacht.
Als het zo warm is heb ik vaak mijn haar omhoog in een knot maar ik vergat iets van gel of haarlak in mijn tas te stoppen, super dom want dan hou ik steeds van die vreselijke pluizige haartjes. Dus bij de AH vond ik dit handige klein formaatje haarlak. ( nummer 3 )

Sam moet altijd zelf zijn tas inpakken, gaat eigenlijk altijd goed alleen hadden we dit keer niet voorzien dat het weer ook tegen kon vallen dus hij had eigenlijk alleen maar water speelgoed mee genomen.
Maar bij de Kruidvat vonden we dit hele kleine nerf pistooltje ( nummer 4 ) voor 1,50 in de sale. En daar heeft hij nog de rest van de dagen heel veel plezier aan beleeft. Deze gaat dus op zeker ook mee naar Frankrijk. Ook hadden we dit keer maar 1 spelletje mee, bleek met het mindere weer ook wat weinig te zijn dus we scoorde dit mini bordspel ( nummer 5 ) bij de AH voor 7 euro. Die gaat natuurlijk gelijk bij de rest van de kampeerspullen.

Ik had voor de vakantie , wat jullie waarschijnlijk wel in mij story’s hebben gezien een nieuwe E-Reader aan geschaft. Super blij mee. Thuis met jullie hulp wat boeken erop gezet en 2 dagen hier gebruikt. Gister haalde ik hem ineens uit zijn hoes was het beeld scherm stuk! Echt super balen want ik had dus niks anders mee om te lezen. Dus haalde ik bij de AH ook even een flair om iets te lezen te hebben. En natuurlijk wilde Sam dan ook een blad, en aangezien ik geen ruggengraat heb kreeg hij het Pokémon blad.
Ik krijg wel een nieuwe E-Reader van Coolblue omdat het binnen de 30 dagen termijn is.

Wat ik ook zeker niet vergeet de volgende vakantie zijn paracetamol/ panadol en keel tabletten.( nummer 8 ) Eigenlijk gebeurd het me echt altijd, zodra ik in rust stand ga, zoals op vakantie wordt ik ziek. Zo ook deze vakantie. De derde dag begon het al. Echt heel vervelend als je alleenstaand bent. Want ik deed alsnog wel van alles met Sam , of beter gezegd ik gingen wel met hem mee overal naar toe maar echt aanwezig was ik niet. En dat wil je natuurlijk niet op vakantie. Je wil natuurlijk jezelf het liefst 300 % geven maar helaas kon ik dit echt niet.
Aan de ander kant, liever nu dan over een week als we naar Frankrijk gaan samen. En nog beter, deze dingen die we nu allemaal zijn vergeten nemen we wel mee naar Frankrijk. 😉

Plaats een reactie