Label tot love: Snurk

Kennen jullie dat leuke merk SNURK al?

SNURK maakt al sinds 2007 design beddengoed. Het meest populair en waar ze zo bekend mee geworden zijn, zijn nog altijd de dekbed overtrekken voor kinderen die je transformeren tot een astronaut, prinses, haaien temmer, zeemeermin of wat je droom ook is. Hier bij ons is de T-rex echt favoriet. Dit dekbedovertrek kende ik al toen Sam echt nog heel erg klein was. Ik denk zelfs dat ik het in mijn Pinterest wanna have lijstje heb staan.

Maar wat ik niet wist is dat ook voor de volwassen slaapkamer , SNURK een origineel assortiment aan beddengoed heeft. Ze stoppen echt veel tijd en aandacht in het zo realistisch mogelijk uitvoeren van alle toffe prints. Dus geen kant-en-klare plaatjes van het internet, maar echt een zelfgemaakte foto van the real thing. Wat ik zelf ook belangrijk vind is dat er goed biologisch katoen wordt gebruikt. Alles wordt duurzaam geproduceerd in Portugal.

Ik kocht van Snurk 2 verschillende hoezen uit kiezen voor Sam zijn kamer. Sam wilde zelf echt heel erg graag het dino dekbed. Snap ik helemaal want die is natuurlijk ook echt heel gaaf. Ik mocht van Sam dan de andere uitkiezen die ik het leukste bij het thema in zijn kamer vond passen. En dat werd de aap. Zeg nou zelf, die is toch echt fantastisch.

Hier shop je alle dekbedovertrekken voor kinderen.

En hier de aap en de dino.

Plaats een reactie